Mikro

Alder: For piger og drenge der går i børnehaveklasse og 1. klasse.
Mødetid: Vi holder møder mandage kl 16:30 til 18:00

At være mikrospejder kan være starten på et langt og spændende spejderliv.  Grenen er for børn i børnehaveklasse og 1. klasse. Vi leger,  synger og har forskellige spejderaktiviteter såsom bål, bage snobrød over bål, lære at binde knob, fange haletudser, finde dyrespor, tage på sjove lejrture, bygge huler, og et hav af andre sjove aktiviteter.  Vi forbereder herved mikroerne til at rykke op til minierne (2.-3. klasse), hvor der venter flere gode spejder oplevelser.

Mange børn starter som mikrospejder. Her grundlægges fundamentet for mange år med kammeratskab, friluftsliv og sjove og udfordrende aktiviteter.

Som mikro lærer man at bruge sine sanser. I spejderhytten bruger mikroerne en del tid på at synge, lege og fortælle historier. Mikroer udforsker naturen og verden ved at lytte til, røre ved, se, og smage på spændende, sjove og skøre ting.

Mikrospejdere har spejderhytten som deres faste tilholdssted. Her findes det udstyr og de ting, spejderne har samlet, og som alle bruger.

Mikroer går også på opdagelse ude i naturen og i skoven, hvor de leger, bygger huler og afholder mange andre aktiviteter. På den måde lærer mikroerne naturen at kende.

Leder: Karina Bjørnskov 51 88 21 05
Assistent: Mette Hansen