Trop Spejder

Alder: For piger og drenge der går i 6. til 9. klasse.
Mødetid: Vi holder møder onsdage kl 19:00 til 20:30 bortset fra en gang i måneden hvor vi har møde fra kl 19:00 til kl 21:00

Tropspejdere laver aktiviteter, der kræver mere af dem end tidligere. Her dyrker spejderne kammeratskabet og de sjove og udfordrende aktiviteter. Samtidig får de mere og mere ansvar for sig selv og hinanden.

Aktiviteterne hos tropsspejdere er f.eks. teltlejre, vandreture med oppakning, orienteringsløb, projekter der skal bygges og kanoture på de danske åer. Det er typiske spejderaktiviteter, hvor tropsspejderne bruger deres grundlæggende spejderfærdigheder i praksis.

I troppen står spejderne selv for deres patruljemøde sammen med en jævnaldrende patruljeleder. Spejderne træffer selv de fleste beslutninger, om hvad de vil, og hvordan møder og aktiviteter skal foregå. De kan altid få hjælp fra ældre ledere.

Som tropsspejder kan man tage på kurser og få nogle redskaber til, hvordan man leder en patrulje. I troppen lærer man en masse om sig selv og hinanden, og man får nye muligheder for at mødes med spejdere fra andre steder i verden.

Ledere:
Pia Tang Dalsgaard Mobilnr. 2441 8322
Jens Peter Hansen  Mobilnr. 4013 1087